DE STRALENDE ZON HIMALAYA ZOUTEN

 

DE STRALENDE ZON HIMALAYA ZOUTEN

 

Van de Himalaya Zouten zijn onder andere de volgende produkten gemaakt:
Aurabeschermer
Aurareiniger
Auraversterker
Auraversterker Multimineraal
Baby Badzout Ontspannend
Baby Badzout Spelen en Genieten
Scrubzout Ayurvedisch
Scrubzout Eucalyptus
Srubzout Lavendel
Voetbadzout

LAST VAN VERVELENDE SFEREN UIT JE OMGEVING? VOEL JE JE ENERGETISCH EN PSYCHISCH UITGEPUT? MET DE STRALENDE ZON HIMALAYA ZOUTEN KOM JE WEER HEERLIJK IN JE EIGEN ENERGIE!

De Stralende Zon Himalaya Zouten worden Michael Inden op inspiratieve wijze vervaardigd met gebruik van zeer zuivere steenzouten, gewonnen uit oeroude afzettingen hoog in het Himalaya gebergte. Dit energierijke zout heeft mij geïnspireerd tot het maken van de hier na volgende produkten.

AURABESCHERMER

Er zijn een aantal zaken waar we niet omheen kunnen, ook al zitten we nog zo lekker in ons vel. Het gaat hier over allerlei vormen van straling waar onze leefomgeving mee doordrenkt is. Wat denk je van de honderden radio en televisiezenders, die ons letterlijk doorstralen? Hoogspanningskabels, gsm-masten, kabelnetten en, dichter bij huis en werk, elektrische bedrading, audiovisuele apparatuur, T.L. verlichting, magnetron, komputer enzovoorts.
De klachten zijn legio, al worden ze lang niet altijd gerelateerd aan dit soort dingen. Ik denk dan aan verschijnselen als vermoeidheid, dufheid, geïrriteerdheid, hoofdpijn, geïrriteerde ogen, maar ook iets als wagenziekte. Kijk eens naar hoe je je voelt na een lange autorit of treinreis. Urenlang zit je in een werveling van elektromagnetische velden, met als resultaat vermoeidheid en lusteloosheid. Of kijk eens hoe je je voelt na een aantal uren voor de T.V. of de komputer.
Wat kan je hier mee doen? Je er aan ontrekken gaat niet meer, hoogstens gedeeltelijk.
In De Stralende Zon Aurabeschermer heb ik ondermeer de energietrilling weten aan te brengen van een prachtig zachtgroen glanzend, transparant glimmerkristal (een vorm van mica). Het mooie van dit kristal is de kombinatie van het lichtdoorlatende en het sterk reflekterende. Wat wordt doorgelaten voelt zacht en harmonieus aan, terwijl grovere sferen op bijna verblindende wijze gereflekteerd worden. Anders gezegd, de prachtige energie van dit kristal beschermt je wel tegen, maar sluit je niet af van de buitenwereld!
Hoe nu deze Aurabeschermer te gebruiken? Plaats een pot Aurabeschermer in de meterkast, zo dicht mogelijk bij de stroommeter. Dit brengt alvast het nivo van de uitstraling van alle bedrading in huis wat meer op orde. Verder kun je op alle plaatsen in huis waar je dat nodig vindt, een pot plaatsen. B.v. tussen jou en de komputer, bij de magnetron, de T.V. enz. Je hoeft voor dat alles geen hele voorraad aan te schaffen. Je kunt b.v. de pot van de magnetron later ook bij de t.v. zetten, of in de auto enz. Aan te bevelen valt ook om 'snachts een pot Aurabeschermer in de buurt van je hoofd te plaatsen. Door de sterk verminderde omgevingsstraling is hierdoor de slaap rustiger en verkwikkender.
Houdt een pot Aurabeschermer altijd gesloten. Het meest optimale effekt valt te bereiken wanneer je het gebruik van de Aurabeschermer kombineert met de Auraversterker (zie aldaar). Overigens heb ik de afgelopen jaren al vaak te horen gekregen dat de Aurabeschermer ook goed beschermt bij energetische hinder van mensen of van andere entiteiten. Afhankelijk van omgevingsfaktoren blijft een Aurabeschermer 5 tot 8 jaar werkzaam.