Verschillende tarot
Dit is een greep uit onze collectie op het gebied van tarot
 

Rider Waite Tarot
Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.
 

 


Universal Waite
Rider Waite Set, kaarten en handboek
Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Naast de kaarten tref je in deze set het handboek 'Tarot, spiegel van het Leven' aan. Mario Montano onthult hoeveel plezier je kunt ervaren als je nieuwe dingen over jezelf leert of als je je leven een andere wending geeft.

Pamela Colman Smith, Arthur Edward Waite en Mario Montano
Inhoud:  - 78 kaarten - Boek: Tarot, spiegel van het leven
 
 

 

Aleister Crowley Thoth Tarot Kaarten
De Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris. Aleister Crowley bezat een grote kennis van de oude inwijdingswegen. Hij verbond de onderwerpen van de Tarot met de wereld van de Magie, de alchemie, de astrologie, de Kabbala en de mythen van alle volkeren, vooral die van de Egyptenaren. Op deze manier beïnvloedde hij de rijkdom aan esoterische kennis die deze Tarot laat zien. Crowley was een kleurrijke, hoogbegaafde persoonlijkheid en de kaarten weerspiegelen duidelijk iets van zijn veelzijdige geest. Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in haar afbeeldingen weten aan te brengen. Menige kaart werd op verschillende manieren uitgebeeld voordat het Crowley Thoth Tarot helemaal klaar was. Het deck werd voor het eerst in 1969, na het overlijden van zowel Crowley als Lady Harris, gepubliceerd. A. Crowley

Inhoud: 78 kaarten + handleiding
Ook is hier van een boek in de winkel.
 

Universal Waite
'Wat wij in de symboliek van de tarot zien, komt voor het grootste gedeelte voort uit onze eigen intuïtie en, eenmaal onthuld, straalt het op ieder van ons terug en verrijkt het ons leven nog meer'.

De afbeeldingen die Pamela Colman-Smith op deze kaarten aanbracht, laten ruimte voor interpretatie van het bewuste of het onbewuste. Het is niet noodzakelijk om een beroep te doen op een verklarende tekst.

Colman-Smith maakte de tekeningen oorspronkelijk in zwart-wit. Uiteindelijk heeft Mary Hanson-Roberts de oorspronkelijke tekeningen van kleuren voorzien. Het resultaat is een prachtige, feestelijke tarot die wereldwijd is geaccepteerd.

 

 

 


Lenormand waarzegkaarten set / originele uitvoering

Omschrijving:De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. Haar kaarten zijn waar ook ter wereld te verkrijgen in iedere New Age-winkel.De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met haar kaarten en beschrijft in het werkboek devele betekenissen van de kaarten, ook die zij er zelf aan heeft toegevoegd, en de verschillende legmethoden.


Mystieke Lenormand De beroemde kaarten van Madame Lenormand de Sibille van Parijs (1772 - 1843) in een schitterende nieuwe uitvoering. Regula Elizabeth Fiechter heeft meer dan twintig jaar met de Lenormand waarzegkaarten gewerkt. Urban Trosch schilderde de afbeeldingen voor de kaarten in de klassieke temperatechniek. Het woord 'tempera' betekent 'in de juiste verhouding mengen'. Daarom zijn de kaarten zo bijzonder van kleur.