Doreen Virtue

is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens. De volgende kaarten zijn in de winkel aanwezig

 

 

 

 

 

 

Levensdoel

Als je je levensdoel kent, dan zal je in harmonie en overvloed leven. Met deze kaartenset van Doreen Virtue kun je een betrouwbare en accurate reading doen om je carrière te doorgronden en je spirituele pad te ontdekken. Elk van de 44 prachtig geïllustreerde kaarten bevat een verlichte boodschap van de engelen, passend bij je levensdoel.

In de bijgevoegde handleiding vind je een algemene uitleg en specifieke details die je meer helderheid geven. Of je nu antwoorden voor jezelf, je geliefden of cliënten zoekt, de kaarten bieden je waardevolle inzichten. De engelen begeleiden je met veel plezier bij elk aspect van je levensdoel!

Wat is mijn levensdoel?

Deze handleiding geeft je stap voor stap aanwijzingen hoe je een accurate en betrouwbare reading kunt doen over je levensdoel. Iedere kaart geeft behalve de algemene betekenis, ook specifieke details die meer helderheid kunnen geven over je carrière en je spirituele pad. Of je nu antwoorden voor jezelf,voor geliefden of cliënten zoekt, deze kaarten bieden je waardevolle inzichten. De engelen begeleiden je met veel plezier bij elk aspect van je levensdoel

 

dagelijkse leiding vavan engelen Dagelijkse leiding van je Engelen Orakelkaarten

Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Dagelijkse leiding van je Engelen orakelkaarten trekken alleen maar liefdevolle, hemelse energie van de boodschappers van God aan. Daarom zijn ze volkomen veilig. Deze orakelkaarten van Doreen Virtue bevatten boodschappen van je beschermengelen. Ze helpen je om je bewust te worden van hun voortdurende, liefdevolle aanwezigheid. Het principe van deze orakelkaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking: de kaarten die je trekt zijn in overeenstemming met het trillingsgetal van je vraag of je gedachtepatroon. Om die reden zul je ook regelmatig dezelfde kaart trekken.  ‘Bekijk jezelf en andere mensen door de ogen van de engelen. Doe dit met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Op deze manier zul je iedereen inspireren en meenemen naar zijn of haar hoogste vermogens.

 

 


engelen heiligen Engelen en Heiligen

Ontvang boodschappen en leiding van Moeder Teresa, Bernadette, Cecilia of één van jouw favoriete heiligen.
Doreen Virtue heeft deze kaarten ontworpen voor mensen met verschillende spirituele en religieuze achtergronden. De 44 kaarten bevatten schitterende afbeeldingen van God, de Heilige Geest, Jezus, heiligen, aartsengelen en beschermengelen. Zij geven je goede raad en antwoorden op je vragen.
In de handleiding staat de boodschap van elke kaart beschreven. Je kunt lezen op welke manieren je, nu en in de toekomst, raad kunt krijgen. Lees ook hoe je een accurate reading voor een ander kunt doen. Je zult de Engelen en Heiligen kaarten met plezier gebruiken!

engelentherapie. Engelentherapie Orakelkaarten

De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces. Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël. De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten. Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van de Engelen, en een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen. De kaarten geven je boodschappen over je levensdoel, je relaties, manifestaties, en nog veel meer. Het boekje bevat stap-voor-stap instructies om de orakelkaarten te kunnen duiden en vermeldt bovendien de aanvullende betekenis van elke kaart.

 

helen met de engelen Helen met de Engelen


Je beschermengelen hebben boodschappen voor je waarmee je elk aspect op elk terrein van je leven kunt helen!

 

boodschappen van de engelen Boodschappen van de Engelen

Met deze kaarten is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit! Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend. In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je