Aardbeien kwarts

Vreugde blijdschap en humor

 

Kleur:

Roze rood met grijs wit

doorzichtig

Sterrenbeeld

Weegschaal

23 september 22 oktober

Chakra

 Hartchakra 4e 

Belangrijkste vindplaatsen

Kazachstan China

 

Aardbeienkwarts helpt kinderen tijdens de geboorte te beschermen voor alle trauma’s die een geboorte teweeg kan brengen. Ook goed bij regressie en rebirthing .De steen zorgt ook voor een harmonieuze omgeving en helpt je om bewust te leven en te genieten van het moment en om in alle situaties de humor te zien. Deze prachtige steen helpt je verborgen oorzaken van huidige situaties te ontdekken, vooral als je deze zelf gecreëerd hebt.

Aardbeikwarts vermindert zelfbeperking, transformeert valse overtuigingen en helpt bij positieve affirmaties. Bevordert liefde geeft vreugde en blijdschap. Hij helpt bij het duiden van dromen en breng de verbinding van de aura met het fysieke lichaam in balans. Deze steen is goed voor het hart en hartproblemen, falen Maakt innerlijke onrust en spanning milder bij psychische onrust. Kinderen voelen zich zeer geborgen bij deze steen.

 

Bij Lebadel geven wij ADVIES.  Door het dragen van een bepaalde stenen kan invloed  zo groot zijn dat klachten  aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. 

Het dragen van een Edelsteen KAN HELPEN maar VERVANGT NOOIT een MEDISCHE behandeling