Agaat blauw

Maakt emoties weer handelbaar

Kleur:

Blauw tot violet

Sterrenbeeld

Vissen

20 februari 20 maart

Chakra

 Keelchakra 5e  

Belangrijkste vindplaatsen

India Marokko Afrika

 

 

Agaat zorgt ervoor dat onze aura in balans wordt gebracht. Het is een zeer goede soort edelstenen om negatieve energie weg te halen en heeft een reinigend effect op alle verschillende vlakken. Het zou helpen om onder meer rust en kalmte te vinden in onze geest. En daarbij de weg openen naar een hoger spiritueel niveau, innerlijke waarheden te stimuleren. Slapeloosheid om positieve dromen te krijgen. hyperactiviteit te behandelen of om een hyperactieve geest te kalmeren

De blauwe kristallen brengen geduld, respect en vertrouwen. Op die manier kunnen we meer zelfzeker worden en zullen we een grotere verantwoordelijkheid uitstralen. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken om bijvoorbeeld van alcoholverslavingen of roken af te komen. Ze zullen onder meer de gemoedstoestand opkrikken tijdens deze moeilijke momenten.

Ook zou deze steen je bescherming bieden tegen bliksem stormachtige oceanen  en tegen de gevaarlijke aspecten van onze natuur.

 

Blauwe agaat bevat blauwe kristal energie. Dat zal ervoor zorgen dat de keelchakra makkelijk kan openen en zal een eventuele blokkade van de keelchakra opheffen. De keelchakra kan vergeleken worden met de stem van het lichaam.

De blauwe agaat is gekleurd

Gekleurde agaat is geverfde natuurlijk agaat.

 

Bij Lebadel geven wij ADVIES.  Door het dragen van een bepaalde stenen kan invloed  zo groot zijn dat klachten  aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. 

 

Het dragen van een Edelsteen KAN HELPEN maar VERVANGT NOOIT een MEDISCHE behandeling