Agaat Boom

Genezing vanuit de aarde

Kleur:

Wit en groen

Sterrenbeeld

Maagd

24 augustus 22 september

Chakra

 Basischakra 1e 

Belangrijkste vindplaatsen

V.S Brazilië India

 

Boomagaat kan rustgevend, beschermt zijn tegen nativiteit en trekt overvloed aan. Hij versterkt persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen. Hij heeft een sterke verbinding met  de aarde en de natuur. Hierdoor aardt je op een zachte manier en geeft een veilig en beschermd gevoel.

Hij is daardoor ook een goede steen voor bloemen en planten te plaatsen voor extra voeding en bescherming. Boomagaat ondersteunt je energiebanen maakt ze vrij en verbetert de doorstroming van energie. Hij kan effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen. Fysiek werkt boomagaat ontstekingsremmend en heeft hij een positieve werking om infecties te bestrijden en de vochtbalans te verbeteren.

Hij zuivert het energieveld en bevorderd je inzicht in de positieve en negatieve ervaringen. Geeft evenwicht tussen polariteiten en ondersteunt om je balans en wijsheid te vinden ten aanzien van besluitenloosheid.

Agaat boom ondersteunt je lichaam om bacteriële infecties te bestrijden en versterkt het immuunsysteem. De steen kan je ondersteunen bij verslaving en/of zelfdestructief gedrag te overwinnen die voortkomen uit de angst om niet goed genoeg te zijn. Ook schuldgevoelens, wrok, schaamte en jaloezie zijn met behulp van deze steen makkelijker onder ogen te komen en zo te overwinnen en te vergeven. Kan helpt bij rugklachten die voortkomen uit confrontatie vermijdend gedrag.

 

Bij lebadel geven wij ADVIES.  Door het dragen van een bepaalde stenen kan invloed  zo groot zijn dat klachten  aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen.  Het dragen van een Edelsteen KAN HELPEN maar VERVANGT NOOIT een MEDISCHE behandeling

 

Lebadel  1e Industriestraat 41 1401 VL Bussum 0658971099 www.lebadel