Agaat Botswana

Zelfvertrouwen & depressie

Kleur:

Grijs met roze strepen

Sterrenbeeld

Schorpioen vissen

23 oktober 21 november

20 februari 20  maart

Chakra

 Alle chakra’s  

Belangrijkste vindplaatsen

India Afrika Marokko

Botswana agaat kan beschermend en troostend werken  Hij ondersteunt je bij emotionele pijn, eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Hij kan je ondersteunen bij angst en obsessieve gedachten loslaten. Hij is een heel geschikte steen voor gevoelige mensen en kinderen die belast worden door stress, angst en spanningen De steen is dan zeer geschikt voor het aanvullen van energie van een hogere levenskracht. Hij beschermt de aura, stimuleert het kruinchakra, harmoniseert de relatie tussen fysieke en fijnstoffelijke lichamen.

De steen ondersteunt de doorstroming en beweging, daarom is hij zeer goede ondersteuning bij spierpijn en verkramping van de spieren. Deze agaat ondersteunt je te accepteren om het oude los te laten, helpt je concentratie te versterken, logisch te denken en zet aan tot vernieuwing in lichaam en geest na een moeilijke periode. De steen kan troost geven bij panieksituaties, verdriet, of na een verlies, bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare. Hij ondersteunt je het grotere geheel zien, waardoor je daadkrachtig wordt en weer vooruit komen als je het gevoel hebt dat je vast zit. Hij versterkt ook de eigenwaarde bij mensen met faalangst. Hij kan ontgiftend werken voor lichaam en geest. De Botswana agaat ondersteunt je in oplossingen te zoeken en je niet te fixeren op problemen maar in oplossingen. De Botswana agaat heeft een positieve invloed op het cellulair geheugen, bij depressie, emotionele onderdrukking, Fysiek ondersteunt de Botswana agaat ontgiftend en heeft een positieve werking op sensualiteit, seksualiteit, vruchtbaarheid problemen. Het kan ondersteunen bij het stoppen met roken., , hersenen, zuurstofopname, borstkas, bloedsomloop, zenuwstelsel, huid, maag- en darmkrampen, misselijkheid en multidimensionale genezing.

Bij lebadel geven wij ADVIES.  Door het dragen van een bepaalde stenen kan invloed  zo groot zijn dat klachten  aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen.  Het dragen van een Edelsteen KAN HELPEN maar VERVANGT NOOIT een MEDISCHE behandeling

 

Lebadel  1e Industriestraat 41 1401 VL Bussum 06-58971099 www.lebadel.nl