Lebadel organiseert regelmatig activiteiten.

edelstenen en mineralen

Edelstenen en mineralen beperken zich niet alleen tot het dragen ervan.

De kleurstellingen en vorm kunnen een toe gevoegde waarden geven aan je interieur of werk plek.

 

De mooie kleurstellingen en de energieën van de (ruwe) edelstenen en mineralen zijn zo divers dat er in elk interieur of op elke werkplek wel een steensoort past als je op zoek bent naar mooi edelstenen of mineralen ben je bij ons aan het goede aders.

Wij hebben verschillende maten vormen en grote van vele verschillende mineralen en edelstenen.

 

Wij hebben een grote collectie met informatie over de energie van de edelstenen en mineralen.

Onder het  kopje mineralen vindt je een korte omschrijving van mineralen en edelstenen.

In de winkel hebben we een uitgebreide omschrijving van vele mineralen.

Ook zijn er veel  boeken op voorraad over edelstenen en mineralen

 

 

slotracegaragegooi


Welkom op de pagina van Slotracegarage Gooi

Voor wie

Voor iedereen die een slotcar wil besturen. Slotracers, recreanten, hobbyisten, vader-zoon, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes etc.

Waar

1ste Industriestraat 41-47

1401 VL Bussum

0610798423

We zijn een slotracecentrum en streven naar een ongedwongen en gezellige sfeer waarin we deze prachtige hobby kunnen beleven. Kom een keer langs en maak kennis met de wereld van slotracing.  We verkopen racebanen, racebaanauto's en een uitgebreide range aan materialen voor de zelfbouwers en sleutelaars. We staan met hulp en tips voor u klaar. Tevens is er een bar voor een drankje, hapje en de welbekende racing-talk. Voor de sleutelaars zijn er sleutelplekken inclusief de benodigde stroomvoorziening.

Ons aanbod

Voor een leuke middag of avond slotracefun waarbij u rijdt met eigen materiaal vragen we een baanvergoeding. Voor het gebruik van een raceauto en een handregelaar van ons vragen we een kleine vergoeding. Voor kinderpartijtjes en bedrijfsuitjes kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens maken we samen een op maat gesneden programma.

 

 

Slotracen't Gooi, in Bussum. In ons racecentrum staat een mooie 4 sporen Carrera baan opgesteld. Voordat na een rondje, de start finish weer wordt gepasseerd is 23 meter afgelegd. De raceauto's halen op de grote baan met de lange rechte stukken, hoge snelheden.  20-30 km per uur is heel normaal en gaat veel harder dan op de gemiddelde thuisbaan.  Een keer meemaken? Ervaar de snelheid, het remmen en het bochtenwerk. Ladies and gentlemen start your engines and have fun.

23 meter Carrera baan

Rijden op de 23 meter lange Carrera baan met 4 sporen. Er is tijdwaarneming per spoor. Handregelaars zijn beschikbaar.

Subcategorieën