Jade groen

goed voor,nieren, spijsvertering. maagzuur, Tegen bedplassen goed in laatste zwangerschapsmaanden. Jade kan nefriet of fadeiet sijn beiden zijn gangbaar als Jade.

 

Jade blauw

Jade Paars

 

 

Jaspis breccie

Laat misselijkheid verdwijnen of verminderen, vooral tijdens de zwangerschap. Brecie Jaspis stimuleert het reukvermogen. Heeft fysiek een positief effect op epilepsie en helpt tegen nachtmerries.

 

Jaspis dalmatiër

Geeft je wilskracht om door te gaan. Bevordert de zwangerschap en helpt negatieve gedachten te laten verdwijnen.

 

Jaspis geel

Is een variant van de rode jaspis en heeft daarom veel dezelfde eigenschappen. Het werkt aardend gaat lever infecties tegen en helpt bij de zwangerschap.

 

Jaspis landschap

Helpt bij emotionele problemen en sterkt het geloof in jezelf.

 

Jaspis oceaan

Helpt je om veranderingen te kunnen accepteren en opnieuw te kunnen beginnen. Geeft een ontspannend gevoel. Oceaan Jaspis helpt bij huidproblemen. Vermindert daarbij hardnekkige hoest.

 

Jaspis rood

Stimuleert en versterkt onze cellen. Het versterkt de celregeneratie. En houd onze cellen fris en jong. Het versterkt ons immuunsysteem en zorgt ervoor dat wij een betere afweer hebben.

 

Jaspis

Jaspis zebra

Stimuleert de wilskracht. Zebra Jaspis heeft een bevorderende werking op de blaas. Heeft daarbij een positief effect op lever, maag en nieren.

 

Kunziet

Stimuleert het vermogen om je te verplaatsen in een ander, fouten toe te geven en kritiek te ontvangen. Helpt je gevoelens te uiten, brengt balans in verstand en gevoel. Kunziet bevordert een positieve werking op zenuwen, het geheugen, epilepsie, gewrichten maar ook op het hart en bloedsomloop.

 

Labradoriet

Is een steen die werkt op de klieren. Daarbij activeert het enzymen die ziekten beter kunnen genezen. Ook versterkt deze steen doorzettingsvermogen en geeft geestelijke energie. De Labradoriet heelt wonden op de ziel. De Labradoriet geeft geestelijke energie en helpt bij het op een rijtje zetten van ervaringen en indrukken.

Labardoriet

is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen.

 

Lapis lazuli
Is een steen die staat voor de vriendschap. De steen die werkt tegen depressiviteit, angsten, nervositeit en zenuwstreken zoals nagelbijten. Ook helpt deze steen tegen hartkloppingen en verzacht de gevolgen van een beroerte.

Lapis lazuli

is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele

vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede

 

Larimar

Helpt je om met veranderingen om te gaan. Heeft een tegenwerkende kracht op angst, stress en schuldgevoelens. Lichamelijk bevordert Larimar het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.

 

Lavendel kwarts

Lepidoliet  Bevordert onafhankelijkheid. Heeft een tegenwerkende kracht bij negativisme, depressie en stress. Helpt bij mensen met verslavingen en laat u uw eigen grenzen beschermen. Lepidoliet helpt bij slaapstoornissen, zenuwpijn en gewrichtsklachten. En heeft een positief effect op epilepsie en de ziekte van Alzheimer.