Lebadel:    

Klankschalen specialist in het Gooi

 

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99,8% zuiver silicium kristal en brengen de klanken van Atlantis weer tot leven. Al vanaf de oudste tijden tot aan heden toe, maar ook reeds in Atlantis, werd geluid met kristallen schalen gemaakt omdat dit het vermogen heeft kosmische energie te versterken. Door de invloed van kristal wordt een ruimte waarin dit kristal staat gereinigd en gezuiverd.Kristallen Klankschalen


Kristallen klankschalen worden vervaardigd van zuiver kwartszand, dat verhit wordt tot ongeveer 4000 graden. Door deze intense verhitting versmelten de aparte deeltjes van het kwartszand en daarna wordt deze massa in speciale mallen gegoten. De schalen die daaruit komen, worden dan op een bepaalde toonsoort geslepen. Het formaat van de schaal bepaalt mede de toonhoogte: een kleine schaal met dunne wand geeft een veel hogere toon dan die van een grote dikwandige schaal. In het algemeen hebben hogere tonen een verkwikkend en reinigend effect, terwijl diepe tonen meer ontspannend en aardend werken. Iedereen heeft een eigen reactie op tonen, dus het effect van klankschalen kan bij de een heel anders zijn dan bij de ander.

Wanneer twee of meer kristallen klankschalen tegelijk worden aangestreken of aangeslagen dan kunnen er prachtige harmonieuze samenklanken ontstaan, vooropgesteld dat ze zuiver op elkaar afgestemd zijn. Het lijkt alsof deze klanken om ons heen gaan, en in feite brengen ze ons hele lichaam in een harmonieuze vibratie, die ordenend en genezend kan werken. Zo kunnen de tonen van de kristallen klankschalen om meer evenwicht en harmonie te scheppen, lichamelijk en geestelijk.

 

Verschillende maten kristalle klankschalen op voorraad

     kristallen klankschaal                                 kristallen klankschaal en koper

                                           kristallen klankschaal en koper                                                              

 

 kristallen klankschaal en koper